«Είναι καλύτερο φυσικά να ξέρει κανείς έστω και πράγματα που δεν έχουν αξία, από το να μην ξέρει τίποτε.»
Σενέκας

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Σ.Μ

Το υπουργείο Παιδείας επισπεύδει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για τη συγχώνευση εκατοντάδων σχολικών μονάδων σε όλη τη χώρα.

Στις 20 του μήνα ολοκληρώνεται η διαβούλευση , μεταξύ 20 και 25 Φεβρουαρίου οι Περιφερειακοί Διευθυντές θα καταθέσουν στο υπουργείο τις προτάσεις τους, ενώ η Αννα Διαμαντοπούλου έχει προσκαλέσει στο υπουργείο όλους τους Δημάρχους για συζήτηση.

Επιδίωξη του υπ. Παιδείας είναι το αργότερο μέχρι και τις 20 Μαρτίου να έχουν υπογραφεί από την υφυπουργό, αρμόδια για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Εύη Χριστοφιλοπούλου οι δύο αποφάσεις, η μία για τη συγχώνευση των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων και η δεύτερη για τα Γυμνάσια , τα Λύκεια,

Αμέσως μετά η Κεντρική Υπηρεσία του υπ. Παιδείας με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα προχωρήσουν στην κατανομή του προσωπικού.

Αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες των συγχωνεύσεων και ιδρύσεων Σχολικών Μονάδων, θα γίνουν οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών και στη συνέχεια πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα θα προκηρυχθούν οι θέσεις ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ όλων των σχολικών μονάδων της χώρας, με βάση τα νέα κριτήρια που θέτει ο νόμος 3848/10.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: