«Είναι καλύτερο φυσικά να ξέρει κανείς έστω και πράγματα που δεν έχουν αξία, από το να μην ξέρει τίποτε.»
Σενέκας

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τι είπε ο υπ. Παιδείας στο ΔΟΕ για το ωράριο των εκπαιδευτικών , τα κενά το Πειθαρχικό και την αξιολόγηση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος στη συνάντηση με το ΔΣ της ΔΟΕ:
Α. Διαβεβαίωσε ότι  στα σχολεία όλα θα είναι απολύτως ομαλά μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου κι ότι η χρονιά ξεκινά, αν λάβει κανείς υπόψη τα προβλήματα, αρκετά καλά.
Β. Δήλωσε  ότι έχει ήδη ασχοληθεί λεπτομερώς με το θέμα του πειθαρχικού δικαίου και των αναγκαίων αλλαγών που χρειάζονται
Γ. Για   το θέμα της αξιολόγησης είπε πως  θα ξεκινήσει διάλογος με τη Δ.Ο.Ε. μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.
Δ. Τέλος, δεσμεύτηκε ,  ότι «κανείς εκπαιδευτικός δε θα κάνει παραπάνω ωράριο από αυτό που του αντιστοιχεί» και δε θα ασκηθούν πιέσεις για την πλήρη ανάπτυξη του προγράμματος πριν τοποθετηθούν στα σχολεία όλοι οι εκπαιδευτικοί.
  Ο υπουργός Παιδείας ενημέρωσε επίσης το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για δράσεις σε τομείς υγείας, διατροφής και ενημέρωσης γονέων που πρόκειται να αναπτύξει το ΥΠΑΙΘ.
  Το Δ.Σ. της  Δ.Ο.Ε. ,με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει   επικοινωνιακού χαρακτήρα εξαγγελίες και περιμένει από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ να αποδείξει με πράξεις τα όσα διατείνεται. 
περισσότερα.............
http://www.esos.gr/arthra/protobathmia-ekpaideysi-eidisis/eidisis-protovathmia-ekpaidefsi/ti-eipe-o-yp-paideias-sto-doe-gia-to-vrario-tvn-ekpaideytikvn-ta-kena-to-peiuarxiko-kai-thn-ajiologhsh

Δεν υπάρχουν σχόλια: